Hello!

Hi! My name is Nurul. Welcome to the world where i put words into. If you have anything to know more about and is intended to ask me feel free to reach me by email nurulhsna@icloud.com

Sunday, February 25, 2018

LIMA?

SO, HELLO!

Its kinda frustrating to decide which action shud i take over my personal life.
I miss you.
it is not a feeling of wanting you in my life sooner,
but,,
rather it is this longing to have a deep meaningful talk with someone.
Guess that you will somehow able to bring me some feedback, eh?

AND. HEY! I guess I am going to raise my expectation for me..so you too, huh?
I know I know
kamu bukan orang sembarangan.
I know
karena dirikupun sedang berjuang untuk menjadi bukan orang sembarangan in my terms

Please keep up that spirit. we'll see each other perfectly someday...at the altar, eh?

hehehe

For this and that, I am so sorry. Maybe its my bad that still exist in me. But I wish you could accept my today;s condition for I am so sure that you will do the day you grow your feelings towards us, and me.

Your one and only,
:)

Nurul Hasanah Ask me anything : http://ask.fm/nurulhsna

Friday, July 14, 2017

God is Great

Hi, wazzup?
I have been completely a mess these last hours.
its..again about the bitter truth I found

sometimes I wonder why shud I found out the truth
sometimes I wish I just never had a chance to find out
sometimes I wish I cud lie as easy as anyone else can

but when I think about it, I hurt my self.


Thursday, July 6, 2017

Empat

Dan
Ketika pagi yang datang membawa segenap tanya

Mengundang ragu
namun membawa asa

pilihan manakah?
jalan manakah?
sampai sini saja...
kah?

Nurul Hasanah Ask me anything : http://ask.fm/nurulhsna

Saturday, July 1, 2017

Randomness:awkward-dream-that-surprisingly-last-long-on-my-memory

Hari itu, gue adalah Nurul
yang entah kenapa lagi nyiapin peralatan sekolah.
PERSIS JAMAN GUE SMA

bedanya, gue ngga happy.
karena gue sadar gue udah kuliah
tapi lucunya, gue ke SMA lagi, SMA-nya si Pacar yang suka banget dia ceritain itu.

long story short, gue nyampe sekolah dan sekelas sama seseorang, yang gue tibatiba akrab aja gitu
namanya sebut aja Tutik.
si Tutik, deket dan nanyain pertanyaan anak baru kayak "kamu asli mana?" "kamu kenapa pindah ke sini?"
bla bla bla.
dan karena dia adalah temen pertama gue di sekolah itu, gue cerita;

"Sebenernya, gue udah kuliah."
"HAH? KAMU UDAH KULIAH?"
"Iya, di Unpad"
"Yaampun Unpad! kenapa SMA lagi?"
....
"Udah semester berapa?"
"Nah, sebenernya gue udah mau lulus. udah semester 8 dan lagi nungguin jadwal sidang"
"yaampun, aku panggil kamu Kak dong ya?"
"gausah, nurul aja. jangan kasih ta.....u...... *tibatiba si pacar lewat bareng geng-nya dia*

Pacar gue, sebut saja dia LA. wkwkwk, ngeliatin.
terus gue kayak wondering "anjir! sesekolah sama i!?!><>"
gatau kenapa gue tau aja sebenernya dia tau gue. Tapi anehnya dia ngga nyapa atau apa. cuma ngeliatin. he's shock.

gue dikumpulin di lapangan sekola buat penentuan kelas. dan ternyata gue sekelas sama Tutik tadi

dan...
LA.

baru sadar pas masuk kelasnya, eh dia masuk lagi sama temen temennya :'(
wkwkwkw
lucunya, dia gasadar, kalo gue ada di kelas yang sama.
waktu lagi perkenalan diri, dia ngeliatin semua kelas dan ngeliatin gue lagi.
dan



ternyata dia gak kenal gue.


(and its not good)
Nurul Hasanah Ask me anything : http://ask.fm/nurulhsna

Monday, June 19, 2017

Tiga

Hi, its me again.
If you ever think that this is all about a reflection towards right now of me,
you definitely are, wrong.

I do not write for right now. hehe
Just keep in mind that this serial writings i am making
is surely and purely for you to read latter on the future.

so, ill see you soon, then?

Nurul Hasanah Ask me anything : http://ask.fm/nurulhsna